NOVÉ ZAČÁTKY

S VNITŘNÍMI ZVÍŘATY

  Transformační cesta s vnitřními zvířaty
a hlubinnou imaginací

4. – 5. 1. 2025, brno

Markéta rea krausová a Karolína šrámková

Dovolte si prožívat dobrodružství nových začátků a naučte se umění ukončení starých kapitol. Překročte své obavy z neznáma a přijměte sílu změny.

Pod vedením zkušených lektorek se vydáte na cestu do svého nitra, kde objevíte vnitřní průvodce a společně s nimi otevřete dveře novým začátkům.

Co vás čeká?

– Ponoření do hlubinné imaginace: Spojíte se s vašimi vnitřními průvodci – zvířaty, která vám pomohou najít nové cesty a možnosti ve vašem životě.

– Práce s emocemi: Zažijete, jak rozpoznat a přijmout své emoce prostřednictvím interakce se svými vnitřními zvířaty. To vše vám bezpečně, v jemnosti a často s humorem pomůže lépe porozumět sobě i svým potřebám.

– Osobní růst a transformace: Metoda hlubinné imaginace podporuje vnitřní proměny, které vám umožní překonat staré vzorce a otevřít se novým začátkům s lehkostí a důvěrou.

 

Pro koho je workshop určen?

Tento workshop je otevřen všem, kteří chtějí prohloubit své sebepoznání, najít nové perspektivy v životě a přivítat pozitivní změny. Není potřeba žádná předchozí zkušenost s hlubinnou imaginací. Workshop je zároveň úvodem a ochutnávkou pro zájemce o výcvik hlubinné imaginace, který začne na jaře 2025. 

 

Přidejte se k nám a objevte sílu hlubinné imaginace pro nové začátky!

Markéta Rea Krausová

Je lektorkou a terapeutkou – pracuje se Somatic Experiencing®, hlubinnou imaginací a Psych-K®. Je milovnicí tance, koní, průzkumnicí života a lásky.

Svůj život se naučila milovat takový jaký je a v tom podporuje i druhé. 

Karolína Šrámková

Je malířkou, pro níž je hlubinná imaginace zásadním zdrojem inspirace. Žije a tvoří v Brně. Je asistentkou lektorky Mayany Romieri v tříletém výcviku. Učí se jemnosti a důvěře v život. Miluje čaj, ticho a spojení s přírodou.

 

KDY:

  • sobota 4. 1., 10 – 18:30h
  • neděle 5. 1., 10 – 17h

KDE:

CENA:

  • 3800,- Kč

Storno podmínky s možností přeregistrace:
Do 14 dnů předem: Vrácení 50 % z ceny semináře.
Méně než 14 dnů předem: Refundace již není možná, ale nabízíme možnost přeregistrace na jiný termín nebo přenechání místa jinému účastníkovi.

Kontakt

ano@hlubinnaimaginace.cz

Fakturační adresa:

Výcvik:
Deep Inner Space
Siebensterngasse 25/2/25
1070 Wien,  Austria

Workshopy v ČR:
Adamovská 804/3
Praha 4, 14000

Zůstaňme ve spojení

Adresa:

Asociace pro výcvik:
Verein Deep Inner Space Siebensterngasse 25/2
1070 Vienna Austria

Workshopy v ČR:
Adamovská 804/3
Praha 4, 14000

Zůstaňme ve spojení

Vaši emailovou adresu uchováváme za účelem zasílání newsletterů s pozvánkami na akce a zajímavostmi z oblasti osobního rozvoje. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat pomocí odhlašovacího odkazu v každém emailu. Správcem údajů je  Markéte Rea Krausová, která postupuje dle těchto zásad.

Kontakt

ano@hlubinnaimaginace.cz